Home TOP NEWS Αξίζουν και στον Ανδρέα πολλά μπράβο!

Αξίζουν και στον Ανδρέα πολλά μπράβο!


Μπορεί να γράφουμε τα καλύτερα και να συγχαίρουμε τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παναγή και Κυριακίδη για την ετοιμότητα που δείχνουν και την εικόνα που βγάζουν κάτω από τα πράσινα γκολποστ όποτε κληθούν να αγωνιστούν, ωστόσο για να παρουσιάζονται πάντα ετοιμοπόλεμοι, είναι και λόγο της καλής και σκληρής δουλειάς που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος”.

Για τους πρώτους δύο που προναφέραμε δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά και ούτε θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Βραζιλιάνος χάρισε τίτλους και προκρίσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ουζόχο όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί κέρδισε τα εύσημα και το χειροκρότημα, αποκορύφωμα στην καριέρα του ήταν τα δύο ματς με την Μαν. Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά τους Παναγή και Κυριακίδη ο πρώτος παραμένει εν ενεργεία Διεθνής, ενώ ο Κυριακίδης έδειξε σε κάποια παιχνίδια το ταλέντο του,  την φετινή περίοδο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου και επέστρεψε στα μέσα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στην ομάδα μας.

Πίσω από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άσσο, βρίσκεται φυσικά ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Λουγκρίδης, ο οποίος αξίζει κι αυτός μπόλικα μπράβ για την αποτελεσματική δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Ο Ανδρέας πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα το 2019, καθώς είχε το ίδιο πόστο στην ακαδημία και έκτοτε φροντίζει να δικαιώνει τους πάντες για το έργο του, καθώς η δουλειά του φαινεται μέσα απο την απόδοση των δικών του παιδιών.