Home TOP NEWS Θέλει νίκη μετά από ένα μήνα!

Θέλει νίκη μετά από ένα μήνα!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (7/5) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Μπορεί το μυαλό όλων και δικαιολογημένα να είναι “καρφωμένο” στον μεγάλο τελικό της 24ης Μαίου, ωστόσο από την στιγμή που υπάρχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει και να είναι αναγκασμένοι να παρουσιαστούν όπως πρέπει σε αυτές.

Η ομάδα μας λοιπόν, την Κυριακή θα παρουσιαστεί στις τέσσερεις γραμμές του ΓΣΠ ψάχνοντας τη νίκη και τους τρεις β αθμούς, την οποία αγνοεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 2 Απριλίου, όταν κέρδισε εντός έδρας την Πάφος FC με 2-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα και τα οποία θα προηγηθούν του μεγάλου τελικού θα τα εκμεταλλευτεί για να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση όλο το έμψυχο υλικό που έχει στην διάθεση του, ενώ την ίδια ώρα θα κυνηγάει το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση στους παίκτες ενόψει του αγώνα της 24ης Μαίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάρης Ψάλτης θα είναι ο σίγουρος απόντας από το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άνταμ Μάθιους και Νεμάνια Μίλετιτς. Απ’ εκεί και πέρα ο Μπεσεντίν είναι καλά και αναμένεται να επιστρέψει, όπως και ο Φαμπιάνο θα είναι στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Σωφρόνης Αυγουστή να χρησιμοποιήσει ξανά τον Ουζόχο ως μια επιβράβευση για το φοβερό παιχνίδι που έκανε κόντρα στον Αποέλ.