Home TOP NEWS Επιστροφή Φάμπι ή επιβράβευση Ουζόχο;

Επιστροφή Φάμπι ή επιβράβευση Ουζόχο;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA. Απομένουν δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τους “κυανολεύκους” της Λεμεσού, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καταστρώνει τα πλάνα του για το πως θα προσεγγίσει τον αγώνα.


Ο Κύπριος κόουτς πάντως, έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ και με τις επτά συνολικά αλλαγές που πραγματοποιήσε στο αρχικό σχήμα, ότι θα προχωρεί στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε rotation, σε μια προσπάθεια του να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική εγρήγορση για τον τελικό της 24ης Μαίου.

Είναι γεγονός ότι ενόψει του Απόλλωνα υπάρχουν πολλά ερωτημάτικα για τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει ο Αυγουστή και ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά είναι και για τον τερματοφύλακα που θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας μας.

Στο ματς με τον Αποέλ χρησιμοποιήθηκε ο Ουζόχο, αντί του Φαμπιάνο που έμεινε εκτός λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζε, με τον Νιγηριανό να κάνει μια γεμάτη και σπουδαία εμφάνιση. Ο Βραζιλιάνος κήπερ είναι καλά και θα επιστρέψει στην αποστολή, ωστόσο δεν ξέρουμε αν ο Σωφρόνης Αυγουστής θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα ή αν θα δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Ουζόχο, κάτι που θα είναι σαν επιβράβευση για την φοβερή παρουσία του στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Το σίγουρο είναι ότι, στα παιχνίδια που έχει ενώπιον της η ομάδα μας πριν τον τελικό θα βλέπουμε τον Σωφρόνη Αυγουστή να χρησιμοποιεί διαφορετικά πρόσωπα έτσι ώστε όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι για τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς που θα είναι με την ΑΕΛ σε 19μέρες.