Home TOP NEWS Αποκάλυψη Πολωνού δημοσιογράφου για επαφές ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Αμαράλ

Αποκάλυψη Πολωνού δημοσιογράφου για επαφές ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Αμαράλ

O Πολωνός δημοσιογράφος, Σεμπαστιάν Στατσέφσκι σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να αποκτήσει τον Πορτογάλο, Ζοάο Αμαράλ με τη μορφή δανεισμού από τη Λεχ Πόζναν.


Η προσπάθεια της ομάδας μας φαίνεται ότι, τότε έπεσε στο κενό, όμως ο Πολωνός δημοσιογράφος δεν αποκλειεί το ενδεχόμενο να προκύψει τελικά «γάμος» μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Αμαράλ στη καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που το όνομα του “έπαιξε” τον προηγούμενο Οκτώβριο και για την Πάφος FC, αλλά και για τον Παναθηναϊκό δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο έχει εκφράσει την πρόθεση του να αποχωρήσει και η Λεχ Πόζναν δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

Η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι επιτελικός μέσος και στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της Πάσος Φερέιρα και Βιτόρια Σετούμπαλ, της Μπενφίκα, ενώ από το 2018 αγωνίζεται με την φανέλα της Λεχ Πόζναν ο Αμαράλ έπαιξε 114 παιχνίδια με την πολωνική ομάδα, σημείωσε 34 γκολ και 22 ασίστ και τη σεζόν 2021-22, συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την φετινή σεζόν έπαιξε σε 34 αγώνες πετυχαίνοντας έξι γκολ, ενώ μοίρασε ισάριθμες ασίστ στους συμποδοσφαιριστές του.

João Amaral latem może opuścić @LechPoznan. Co prawda 31-latek ma jeszcze roczny kontrakt, ale poznaniacy nie będą trzymać go na siłę i są otwarci na negocjacje. Kilka opcji na transfer Amarala było już zimą: z Omonii Nikozja, Urawy Red Diamonds i… Rosji. @SportINTERIA

— Sebastian Staszewski (@s_staszewski) May 4, 2023