Home TOP NEWS Post Game: Νίκη χωρίς βαθμολογική σημασία αλλά… που δυναμώνει την ομάδα ψυχολογικά!

Post Game: Νίκη χωρίς βαθμολογική σημασία αλλά… που δυναμώνει την ομάδα ψυχολογικά!

Σε ένα δύσκολο τεστ η ομάδα μας ανταποκρίθηκε άψογα και κατάφερε να επικρατήσει για πρώτη φορά εκτός έδρας της Πάφος FC σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ εξασφάλισε το δεύτερο της τρίποντο στην β’ φάση του πρωταθλήματος, το πρώτο ήταν και πάλι κόντρα στην ίδια αντίπαλο στις 2 Απριλίου, όταν τη νίκησε με 2-0.


Ο Σωφρόνη Αυγουστή που είχε κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μάθιους, Γιούστε, Παναγιώτου, Κούσουλο, Κασάμα, Λοίζου, Ζαχαρίου, Μπεσεντίν και Καρίμ, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα πέρασε στον αγώνα τους Λανγκ, Παπουλή, Χαραλάμπους, Κίτσο και Μπεζούς. Πιθανολογούμε όμως ότι, αυτό που είδαμε με την Πάφο FC δεν θα το δούμε στην πρόβα τζενεράλε για τον τελικό που θα είναι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, ίσως ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκουράσει παίκτες “κλειδιά” τέσσερις μέρες πριν τον τελικό.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που έγινε στο “Στέλιος Κυριακίδης”, η ομάδα μας μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία της στις τέσσερεις γραμμές, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κάτι που δεν ήταν σε προηγούμενα παιχνίδια και κατάφερε να πάρει το τρίποντο που σίγουρα έρχεται να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει και του τελικού.

Οι ποδοσφαιριστές μας για 90+ λεπτά κράτησαν μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, ενώ όσες φορές η ομάδα μας έβγαινε στην επίθεση γινόταν επικίνδυνη αφού έπαιζε αρκετά γρήγορα. Είναι γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο κόουτς είδε τους παίκτες της ομάδας μας να είναι πιστοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο που ετοίμασε, ενώ μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ τακτικά στο παιχνίδι τα πήγε περίφημα.

Με την βαθμολογία όπως είναι διαμορφωμένη και την ομάδα μας να είναι κολλημένη στον πυθμένα του πρώτου γκρουπ, η νίκη και οι τρεις βαθμοί που έβαλε στην τσέπη της η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν κάμια σημασία, το μόνο που μπορούν να βοηθήσουν αυτοί βαθμοί είναι να δώσουν περαιτέρω ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση για το βράδυ της 24ης Μαίου.

Δεν μπορούμε να κάνουμε αναφορά, η χθεσινή νίκη φέρει την σφραγίδα του “γίγαντα” Φαμπιάνο, αλλά και του Λέτσιακς ο οποίος πέτυχε ίσως και το γκολ της χρονιάς στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος σε όσες φορές χρειάστηκε φώναξε παρών και κατέβασε τα ρολά μη επιτρέποντας τους παίκτες της Πάφου να παραβιάσουν την εστία του. Όσο για τον Τσέχο μπορεί να μην είναι ο παίκτης που σκοράρει, όμως όταν το πράξει τα γκολ του είναι πραγματικά “μαγικά”, ακόμη είναι φρέσκο στο μυαλό μας αυτό που πέτυχε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την Ανόρθωση.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα είναι κόντρα στον Άρη Λεμεσού το ερχόμενο Σαββάτο (20/5) και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές αφού θα είναι το τελευταίο πριν τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΛ.