Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις τεράστιας βαθμολογικής σημασίας

Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις τεράστιας βαθμολογικής σημασίας

Η δράση στο πρωτάθλημα CYTA συνεχίζεται σήμερα (14/5) με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν τεράστια βαθμολογική σημασία για την “μάχη” του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα (19:00) θα γίνουν τα δύο παιχνίδια σε ΓΣΠ και στάδιο “Άλφαμεγα”.


Στην Πρωτεύουσα ο δεύτερος Αποέλ θα φιλοξενήσει την τρίτη στην βαθμολογία ΑΕΚ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που αγνοούν το τρίποντο στα πλέι – οφ θα επιδιώξουν μέσα στο σπίτι τους να πάρουν τη νίκη που θα τους αφήσει ζωντανούς στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι “κιτρινοπράσινοι” του Όλτρα θα επιδιώξουν να πάρουν το “διπλό” για να μην μπουν σε περιπέτειες όσον αφορά την θέση τους για την Ευρώπη, αλλά και για να συνεχίσου να έχουν μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Στο άλλο παιχνίδι ο πρωτοπόρος Άρης ως τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες που παιρνούν περίοδο αγωνιστικής φόρμας θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Η “ελαφρά ταξιαρχεία” θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, ο Απόλλωνας θέλει τους βαθμούς για να πλησιάσει κι άλλο στην προνομιούχα τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 Απόελ – ΑΕΚ (Cablenet)
19:00 Άρης – Απόλλωνας (Cytavision)