Home TOP NEWS Εμφάνιση που θα του δώσει “φτερά”

Εμφάνιση που θα του δώσει “φτερά”

Τι να πει και τι να γράψει κανείς γι’ αυτόν τον τεράστιο τερματοφύλακα που ακούει στο όνομα Φαμπιάνο Ριμπέιρο


Ο Βραζιλιάνος κήπερ κόντρα στην Πάφο FC πραγματικά έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση και απέδειξε για πολλοστή φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που φόρεσαν το “τριφύλλι” στο στήθος και πέρασαν ποτέ από το νησί μας.

Ο “γίγαντας” Φαμπιάνο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και την απόκρουση που έκανε στο σουτ του Κανέ το οποίο μάλιστα κόντραρε κι άλλαξε κατεύθυνση, έδειξε ότι ήταν σε πολύ καλή μέρα και το απέδειξε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κατεβάζοντας τα ρολά μη επιτρέποντας στους παίκτες της Πάφου να παραβιάσουν την εστία του.

Το πιιο σημαντικό είναι ότι, αυτή η σπουδαία εμφάνιση του Φάμπι η οποία βοήθησε τα μέγιστα την ΟΜΟΝΟΙΑ για να φύγει με το “διπλό” από το “Στέλιος Κυριακίδης” έρχεται λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό και σίγουρα αυτή θα τον βοηθήσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Φάμπι χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τίτλους και προκρίσεις και σίγουρα το βράδυ της 24ης Μαίου θα θέλει να κάνει μια αντάξια εμφάνιση όπως και με την Πάφο FC για να βοηθήσει το “τριφύλλι” να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρώπη.

Δείτε όλες τις επεμβάσεις του Φαμπιάνο στο “Στέλιος Κυριακίδης”