
Ο φίλος της ομάδας μας, Μιχάλης Μάμας, ανέβηκε κι αυτός τις προηγουμένες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του.
Λίγο μετά τα παραδοσιακά αλλάματα και φορώντας το κοστούμι του, ο γαμπρός πόζαρε με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
Το βράδυ ο γαμπρός μαζί με την αγαπημένη του σηκώσαν τα ποτήρια της σιαμπάνιας ψηλά, τώρα όλη η παρέα του περιμένει την 24η Μαίου για να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον φίλο Μιχάλη βίον ανθόσπαρτον, πολλούς απογόνους και μπόλικη αγάπη και ΟΜΟΝΟΙΑ στον γάμο του.
Να ζήσετε παιδιά πάντα ευτυχισμένοι!








![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



