Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Άρη με το μυαλό στον τελικό!

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Άρη με το μυαλό στον τελικό!

Μπορεί το μυαλό και τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό κυπέλλου από τον οποίο μας χωρίζει μόλις μία βδομάδα, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι να δουν και το ματς που προηγείται αυτού, το οποίο θα είναι κόντρα στον Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Οι προπονήσεις για την αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος ξεκίνησαν μετά το Σάββατο και μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Πάφο FC, ενώ μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι, η προετοιμασία που γίνεται αυτές τις μέρες για το ματς με τον Άρη συνδυάζεται και με αυτή για τον τελικό του κυπέλλου.

Μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο 20/5 απομένουν δύο προπονήσεις με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ετοιμάζετι τα πλάνα του για το πως θα παρατάξει την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου “Άλφαμεγα”.

Το μοναδικό σίγουρο είναι ότι θα δούμε αλλάγες σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC, σε μια προσπάθεια ο Κύπριος κόουτς να κρατήσει φρέσκους, ξεκούραστους και υγιείς κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που θα βασιστεί για να “χτίσει” το πλάνο του για τον τελικό με την ΑΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τατζιούρι Σράντι και ο Μπασιρού ταλαιπορούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι για το επερχόμενο παιχνίδι, ενώ στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψουν οι Κακουλλής και Ουζόχο οι οποίοι απουσίαζαν από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας.

Φωτογραφία αρχείου…