Home TOP NEWS Μετά τις αποχωρήσεις, την ανανέωση περιμένουμε τις πρώτες προσθήκες

Μετά τις αποχωρήσεις, την ανανέωση περιμένουμε τις πρώτες προσθήκες

Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει δειλά – δειλά να παίρνει “σάρκα και οστά” και δεν θα αργήσουν να γίνουν και οι πρώτες προσθήκες στο πράσινο ρόστερ.


Το διάστημα αυτό μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ωστόσο οι υπεύθυνοι που ασχολούνται με το κομμάτι του προγραμματισμού, δουλεύουν πυρετωδώς για να κλείσουν τα ανοικτά κεφάλαια στην ομάδα μας.

Στο πράσινο στρατόπεδο ο προγραμματισμός άρχισε εδώ και λίγες μέρες, το προηγούμενο διάστημα είχαμε τις πρώτες αποχωρήσεις, οι Σράντι, Γιούστε, αλλά και οι δύο δανεικοί Κίτσος και Μπεσεντίν είπαν αντίο στο “τριφύλλι”, ενώ δεν αποκλείεται αυτή η λίστα να μεγάλωσει κι άλλο, ενώ το θέμα με Μπασιρού είχε καλό τέλος, αφού ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Πάντως στην ομάδα μας από την Κυριακή το βράδυ και συγκεκριμένα μετά το τέλος των αγώνων στο πρωτάθλημα Ισπανίας, γνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, γι’ αυτό άπαντες αναμένεται να τρέξουν ακόμη περισσότερο για να κλείσουν τα κένα στο ροστέρ.

Μετά την γνωστοποιήση ότι η ομάδα μας δεν θα κερδίσει γύρο στην Ευρώπη, θα πρέπει το ρόστερ να στελεχωθεί άμεσα και γρήγορα, έτσι ώστε όλοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να μπορέσουν να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας και να δεθούν μαζί με το υπάρχων ρόστερ.