Home TOP NEWS Περιμένοντας τις εξελίξεις στο κεφάλαιο μεταγραφές

Περιμένοντας τις εξελίξεις στο κεφάλαιο μεταγραφές

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί κάποιο όνομα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ωστόσο οι ανθρώποι που ασχολούνται με το κεφάλαιο προγραμματισμός δουλεύουν με αμείωτους ρυθμούς για να φτάσουν σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη νέα χρονιά το τριφύλλι.


Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το “παζλ” με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ήδη από το “Ηλίας Πούλλος” αποχώρησαν οι Σράντι, Γιούστε και οι δύο δανεικοί, Μπεσεντίν και Κίτσος, για τον τελευταίο θα γίνει προσπάθεια να ντυθεί ξανά στα πράσινα, ενώ τον ίδιο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Μπράντον Μπάρκερ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μας όμως δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοση του, ενώ αν δει κανένας και τους αριθμούς που κατέγραψε με τον Σωφρόνη Αυγουστή καταλαβαίνει ότι είναι παίκτης που δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Μοναδικό “αγκάθι” είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα μας ήταν διάρκειας δύο χρόνων (ολοκληρώνεται τον Μάη του 2024) και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποδεσμευτεί.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις Κασάμα και Μπεζούς οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια της σεζόν, ωστόσο με τον Σωφρόνη Αυγουστή ανέβηκαν και πλέον ο λόγος ανήκει στον Κύπριο προπονητή για να αποφασίσει για το μέλλον τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως από την στιγμή που γνωρίζουν ότι η ομάδα θα ξεκινήσει νωρίς το Ευρωπαϊκό της ταξίδι αναμένεται το επόμενο διάστημα να πατήσουν “γκάζια” για να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι καλά στελεχομένο κι όλοι μαζί να δουλέψουν για να είναι έτοιμοι για τις πρώτες προκλήσεις στην σεζόν.