Home TOP NEWS Απο φευγάτος παίκτης “κλειδί”

Απο φευγάτος παίκτης “κλειδί”


Ρεπορτάζ στην μεταγραφική Ιανουαρίου ήθελαν τον Ρομάν Μπεζούς να ζητάει να αποχωρήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ (δείτε εδώ), ωστόσο ο Ουκρανός παρέμεινε στο ρόστερ  μάλιστα χρείστηκε και ως παίκτης “κλειδί” αφού με την απόδοση του βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σωφρόνη Αυγουστή είχε τα σκαμπανεβάσματα του, σε κάποια παιχνίδια η απόδοση του κινήθηκε στην μετριότητα, ωστόσο με τον Κύπριο τεχνικό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έδειξε να ανεβάζει στροφές.

Ο Μπεζούς μετά την τιμωρία που δέχθηκε από την ομάδα μας για το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε κόντρα στην Πάφο FC (δέχθηκε δύο κίτρινες σε σύντομο χρονικό διάστημα), εκ τότε ανέβασε ρυθμούς και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελικό του κυπέλλου αφού με την είσοδο του στο γήπεδο άλλαξε την ροή του αγώνα.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι είναι παίκτης ποιότητας και με πολλές εμπειρίες και σίγουρα ο Κύπριος κόουτς αν βρει για τα καλά το “κουμπί” του θα έχει να κερδίσει πολλά η ομάδα μας από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε όταν είναι στην καλή του μέρα ξέρει πολλά “καντάρια” μπάλας και μπορεί να προσφέρει πολλά.