Home TOP NEWS Γράφεται για Ρομπέρζ αλλά…

Γράφεται για Ρομπέρζ αλλά…

Μετά την επισημοποιήση από πλευράς Απόλλωνα για την αποδέσμευση του Βαλεντίν Ρομπέρζ άρχισαν να γράφονται διάφορα στον τύπο συνδέοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή και με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ελέω της παρουσίας του Σωφρόνη Αυγουστή στο “Ηλίας Πούλλος”.


Στο πράσινο στρατόπεδο τις προάλλες ανακοίνωσαν την απόδεσμευση του Έκτορ Γιούστε, άλλος ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε από τον Απόλλωνα και ο λόγος προφανώς που πήραν τέτοια απόφαση στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν άλλο από την ηλικία του Ισπανού μπακ.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι 36χρόνων (9-6-1987) και συνεπώς η ηλικία του ίσως παίξει απαγορευτικό ρόλο στο να κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για την απόκτηση παρά το γεγονός ότι ποδοσφαιριστής και Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην ομάδα του Απόλλωνα.

Σίγουρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε εκτός από την προσπάθεια που θα κάνουν για ποιοτική ενίσχυση θα προσπαθήσουν να ρίξουν και τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ κι από την στιγμή που ο Γιούστε που ήταν βασικός κι αναντικατάστατος με τον Σωφρόνη Αυγουστή είδε την πόρτα εξόδου, εικάζουμε ότι δεν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση για Ρομπέρζ.