Home TOP NEWS Αποφορτίζεται και συνεχίζει…

Αποφορτίζεται και συνεχίζει…


Έπεσε πολύ μεγάλο βάρος στο Σίμο Ταραπουλούζη την διετία που προηγήθηκε. Δεν ήταν λανθασμένη η κριτική που δέχθηκε για τον προγραμματισμό, όμως αφέθηκε να λειτουργήσει σε πολλούς τομείς ως υπεύθυνος και αυτό ήταν κάτι το οποίο φάνηκε να δυσκολεύεται να διαχειριστεί.

Μετά την αποδέσμευση Λάρκου, ο Ταραπουλούζης ανέλαβε ως υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του προπονητικού κέντρου, ήταν έτσι κι αλλιώς υπέυθυνος τμήματος σκάουτινγκ, είχε και την ευθύνη του βοηθού προπονητή.

Τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Με τον ερχομό του τεχνικού διευθυντή θα αποφορτιστεί από αρκετές από τις ευθύνες που η διοίκηση τον όρισε να διεκπεραιώνει προηγουμένως και θα είναι εξ’ ολοκλήρου επικεντρωμένος στο κομμάτι του σκάουτινγκ.

Και σε συνεργασία με τον Σωφρόνη και βεβαίως τον τεχνικό διευθυντή καλούνται να κάνουν την αναδιαμόρφωση του ρόστερ ώστε να πρωταγωνιστήσουμε ξανά στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος Παπασταύρου και γενικότερα η διοίκηση, δείχνουν να τον εμπιστεύονται και θα είναι γι’ αυτόν μία ακόμη δυσκολότερη χρονιά, αφού είναι πολλά αυτά που πρέπει να διορθωθούν, σε αγωνιστικό επίπεδο, στην ομάδα.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επί εποχής Λάρκου και Μπεργκ, όλοι είχαν μιλήσει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και είχαν αναγνωρίσει τη σημασία της δικής του δουλειάς.

Ξαναλέμε ωστόσο πως τώρα, επικεντρωμένος ολοκληρωτικά στο δικό του κομμάτι, δεν έχει περιθώρια για αστοχίες.