Home TOP NEWS Περιμένοντας τα πρώτα φιρμάνια!

Περιμένοντας τα πρώτα φιρμάνια!

Η βδομάδα που θα εισέλθουμε είναι η τρίτη μετά το τέλος του πρωταθλήματος και η ουσιαστικά η δεύτερη μετά την έναρξη της καλοκαιρινή μεταγραφικής περιόδου κι όλοι μας αναμένουμε τις πρώτες ανακοινώσεις.


Η δουλειά στο κομμάτι προγραμματισμό ξεκίνησε εδώ κι αρκετό καιρό, ήδη είχαμε τις αποχωρήσεις τον Γιούστε και Σράντι, αλλά και των δανεικών Μπεσεντίν και Κίτσο και φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας μαζί με τον Φουάντ Μπασίρου. Φυσικά η λίστα που είναι ο Γιούστε και Σράντι ίσως το επόμενο διάστημα να μεγαλώσει.

Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο μας χωρίζουν περίπου δύο βδομάδες και οι άνθρωποι που δουλεύουν πάνω στο κεφάλαιο προγραμματισμός, συνεχίζουν τις επαφές τους με τους στόχους που έχουν εντοπίσει, έτσι ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν κάποιους συγκεκριμένους στόχους με τους οποίους έχουν κάνει επαφές και θα επιδιώξουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και σίγουρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας να αποσπάσουν υπογραφές, έτσι ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν τα πρώτα παζλ στο πράσινο ρόστερ του Σωφρόνη Αυγουστή.

Στόχος είναι οι παίκτες που θέλει να βάλει στο έμψυχο δυναμικό της η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας να βρίσκονται στο “Ηλίας Πούλλος”, έτσι ώστε να δέσουν μαζί με το υπόλοιπο σύνολο, να αφομοιώσουν τα θέλω του προπονητή και όλοι μαζί να προετοιμαστούν για τις Ευρωπαϊκές προκλήσεις στο Conference League.