Home TOP NEWS Η θέση του OmonoiaNews για τη πιθανή συμφωνία Σωματείου – Εταιρείας

Η θέση του OmonoiaNews για τη πιθανή συμφωνία Σωματείου – Εταιρείας


Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, ας μας επιτραπεί να πούμε, στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η τελική συμφωνία μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας μπορεί πραγματικά να κρίνει το μέλλον της ομάδας μας για τα επόμενα πολλά χρόνια που θα έρθουν. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε τα δύο διαφορετικά ενδεχόμενα και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να τα αναλύσουμε. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει συμφωνία και τι σημαίνει αποτυχία συμφωνίας.

Ως omonoianews πιστώνουμε και τις δύο πλευρές με καλές προθέσεις. Ακόμα και αν διαφωνούμε με επι μέρους χειρισμούς των δύο πλευρών, που πλήγωσαν την εμπιστοσύνη ή και την εικόνα των μερών, τους πιστώνουμε και τους δύο με καλές προθέσεις. Και οι δύο πλευρές θα ήθελαν αυτή η συμφωνία να πετύχει.

Έχοντας τις τελευταίες μέρες, ως έπρεπε να πράξουμε ως το μεγαλύτερο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ μέσο, συνομιλήσει και με τις δύο πλευρές, μπορούμε ευθαρσώς να τοποθετηθούμε και να δηλώσουμε οτι οι διαφωνίες που υπάρχουν ΔΕΝ είναι αγεφύρωτες. Μπορεί να επιτευχθεί η συμφωνία. Αρκεί να γίνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν θα μπούμε σε ειδικές λεπτομέρειες των 2-3 σημείων της διαφωνίας που και τα δύο μέρη επιμένουν, γιατί είτε έχουν ξανα γραφτεί, είτε πραγματικά δεν είναι σημεία που δεν μπορούν να γεφυρωθούν.

Πάντα οι μεγάλες αποφάσεις κουβαλούν και μεγάλη ευθύνη. Κυρίως για το αύριο. Αυτή τη στιγμή κυρίες και κύριοι βρισκόμαστε στο σημείο που πρέπει να υπάρξουν ηγετικές μορφές που θα πάρουν την ευθύνη να βάλουν την υπογραφή τους διασφαλίζοντας τα βασικά, για να υπάρξει μέλλον. Και από τις δύο πλευρές. Διαφορετικά το τέλος της παρούσας κατάστασης που ζήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια μας χτυπά την πόρτα.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Από όσα εσείς μας είπατε και από τις δύο πλευρές, μπορείτε να τα βρείτε. Βρείτε τα.