Home SPORTS NEWS Υπόκλιση στον «παγκόσμιο» George Samaras

Υπόκλιση στον «παγκόσμιο» George Samaras


Πέτυχε τρια γκολ στη νίκη της Σέλκιτ επί της Κιλμάρνοκ με 5-2 και έκανε τον Τύποκαι τον προπονητή του να υποκλιθούν στην «παγκόσμια κλάση» του.
Ο Γιώργος Σαμαράς φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Σκωτία ως η απειλή για την Μπαρτσελόνα λόγω του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Τimες του Λονδίνου, στην έκδοση της Σκωτίας αναφέρουν: «ο Γιώργος Σαμαράς είναι έτοιμο ςνα κάνει το σήμερα (του πανηγυρισμού του) και πάλι στην Ευρώπη».
Κάτι ανάλογο αναφέρουν και άλλες εδημερίδες και ιστοσελίδες όπως η Daily record, η οποία αναφέρεται στις δηλώσεις του προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον.
«Πιστεύω ότι ο Σαμαράς ήταν παίχτης παγκόσμιας κλάσης στο γήπεδο. Η ανταγωνιστικότητα του σκοτσέζικου πρωταθλήματος είναι συζητήσιμη, αλλά ένας παίχτης που κάνει τόσα σ’ έναν αγώνα, τότε μπορεί να χαρακτηριστεί ως παγκοσμίου επιπέδου. Ηταν θαυμάσιος κι έδειξε την εξαιρετική του ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα τρία τέρματα που σημείωσε, αλλά ακόμη κι αν δεν τα κατάφερνε θα έλεγα ότι η συνολική απόδοσή του ήταν καταπληκτική», δήλωσε ο Λένον.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr