Home TOP NEWS Ότι λέει το εννοεί!

Ότι λέει το εννοεί!


Αυτό είπε το μεσημέρι μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο Ανδρέας Δημητρίου, αναφερόμενος στον πρόεδρο Παπασταύρου. Ότι λέει το εννοεί και πως είναι έτοιμος να κάνει πράξη αυτά για τα οποία τέθηκαν στόχοι.

Σε πρώτη φάση η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, είναι ο βραχυπρόθεσμος στόχος. Η έλευση Γιάνσον, οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, είναι όσα γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Θυμίζουμε επίσης πως ο Σταύρος Παπασταύρου, είχε πει τον περασμένο Οκτώβρη πως θέτει ψηλά τον αγωνιστικό πήχη για την ομάδα και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει να φτάσει μέχρι και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια γι’ αυτό δεν μπορεί κάποιος να δεσμευτεί, μόνο ότι θα κάνει την προσπάθεια μπορεί να δώσει υπόσχεση.

Και από κει και πέρα δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά. Η δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου αλλά και η υλοποίηση του μεγάλου στόχου, του ονείρου ενός ιδιόκτητου γηπέδου, είναι σχεδιασμοί οι οποίοι σήμερα είναι στο τραπέζι.

Και από τη στιγμή που θα παραστεί ο Παπαπσταύρου στην Συνέλευση της 12ης του μηνός, προφανώς και θα αναφερθεί για όλα αυτά ενώπιον των μελών.