Home TOP NEWS Κάντηλος: «Θέλω να δω μία ομάδα επιθετική…»

Κάντηλος: «Θέλω να δω μία ομάδα επιθετική…»


Ο παλαίμαχος άσος μας, Ανδρέας Κάντηλος, μίλησε νωρίτερα στον Super Sport FM 104.0 και σχολίασε…

Για την προετοιμασία: «Τα μάτια όλων θα πέσουν στους νέους παίκτες, για να δούμε πόσο ταιριάζουν με την Ομόνοια. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Η Ομόνοια δεν έχει τελειώσει με τις μεταγραφές, λογικά θα φέρει άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Οι δύο είναι απαραίτητοι. Η θέση του επιθετικού χρειάζεται ενίσχυση. Επίσης, εάν έρθει κάτι άλλο, τότε καλοδεχούμενο».

Για Εράκοβιτς και Σεμέδο: «Έχει ποιότητα ο Εράκοβιτς, έδειξε στοιχεία. Ο Σεμέδο είναι γνωστός, μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια. Για τον Εράκοβιτς καλούμαστε να περιμένουμε ως σύνολο. Μπορεί κάποιοι να βγάζουν μάτια αλλού και να μην ταιριάξουν στην Ομόνοια, άρα χρειάζεται χρόνος. Ο Σωφρόνης θα βρει τον τρόπο για το καλύτερο δυνατό, του έχω πλήρη εμπιστοσύνη».

Για τις προσθήκες, ο ακραίος και επιθετικός: «Η Ομόνοια έχει ανάγκη από ποιότητα και καλύτερο αποτέλεσμα στο ρόστερ της. Όταν κάνεις μεταγραφές, το κάνεις για να σε βοηθήσουν και να αλλάξεις επίπεδο. Πιστεύω στους νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές. Ο Αυγουστή τους πιστεύει και είναι σημαντικό στοιχείο. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει ο προπονητής. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κάνουν τη διαφορά, στην προετοιμασία πήρε εννέα παίκτες, καλούνται να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία».

Για τη νέα σεζόν και την ευρωπαϊκή πρόκληση: «Δύσκολο ματς με την Καμπάλα. Η Ομόνοια τη νέα αγωνιστική περίοδο, θέλω μία ομάδα επιθετική. Όταν θα μπαίνουν οι παίκτες στο γήπεδο, καλούνται να έχουν πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα. Οι νεαροί που διαθέτει η ομάδα, μπορούν να δώσουν δύναμη και την ώθηση για κάτι μοναδικό».