Home TOP NEWS O καθοριστικός συσχετισμός βέτο με ιδιόκτητο γήπεδο που έφερε τη συμφωνία

O καθοριστικός συσχετισμός βέτο με ιδιόκτητο γήπεδο που έφερε τη συμφωνία


Ήταν το ζήτημα το οποίο εκκρεμούσε και ήταν αυτό που έφερε τη σημαντική διαφωνία και την παρολίγον οριστική ρήξη Σωματείου Εταιρείας.

Το βέτο το οποίο το σωματείο ήθελε να έχει δικαίωμα να ασκήσει, σε περίπτωση πρόθεσης μεταπώλησης από τον Σταύρο Παπασταύρου.

Η όλη διαπραγμάτευση έφτασε σε αδιέξοδο μέχρι τη στιγμή που μπήκε αυτή η πρόνοια στον όρο για το βέτο.

Τι είναι αυτό που ισχύει τώρα; Το σωματείο θα έχει δικαίωμα να ασκήσει βέτο αν βρεθεί αγοραστής και ο Παπασταύρου επιθυμεί να μεταπωλήσει τις μετοχές τους. Αυτό θα έχει ισχύ τα πρώτα χρόνια της νέας συμφωνίας, μέχρι να αρχίσει διαδικασία ανέγερσης του γηπέδου.

Και έχει πολύ μεγάλη λογική αυτή η πρόνοια που μπήκε στη συμφωνία. Διότι σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μία Α αξία. Με την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου, τη δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου και τη σταθεροποίηση μίας ανταγωνιστικής ομάδας η αξία της ποδοσφαιρικής ομάδας θα εκτοξευτεί.

Οπότε ο ενδιαφερόμενος θα έρθει για να καταθέσει πρόταση δεκάδων εκατομμυρίων, ενός ποσούς δηλαδή πολλαπλάσιου από τη σημερινή αξία, κάτι που περιορίζει στον απόλυτο βαθμό την όποια αμφιβολία για τις προθέσεις του.

Με αυτό τον τρόπο συμφώνησαν οι δύο πλευρές και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.