Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς υποτίμηση, αλλά με αυτοπεποίθηση

Χωρίς υποτίμηση, αλλά με αυτοπεποίθηση

img_3710


Συγκριτικά με τις προηγούμενες αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Αλκή μοιάζει πιο βατό εμπόδιο. Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μάλιστα, φυσιολογικό είναι κάποιοι να θεωρούν εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρέπει να προσεγγίσει τον αγώνα με πάσα σοβαρότητα, πρώτον για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και δεύτερον γιατί οφείλει να εκμεταλλεύεται και το τελευταίο αγωνιστικό λεπτό για να βελτιώνεται.

Ο αγώνας θα εξελιχθεί σε εύκολο απόγευμα, μόνο αν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδόσουν σε υψηλά επίπεδα. Τον τελευταίο καιρό δεν το κάνουν, για αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Οι νεαροί της Αλκής παίζουν με πλήρη άγνοια κινδύνου, αφού δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν. Αξιόμαχη η προσπάθεια τους, αλλά ας μην τους κάνουμε ήρωες.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και το τελευταίο που μας επιτρέπουν οι πρόσφατες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να υποτιμήσουμε οποιονδήποτε. Ούτε από την άλλη βέβαια να υποτιμήσουμε τις δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αρκεί βέβαια να αρχίσουν να τις δείχνουν οι παίκτες μας μες τις 4 γραμμές.