Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστεί υπομονή για τους μικρούς

Θα χρειαστεί υπομονή για τους μικρούς

 


Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε, πριν να δούμε τους 3 νεαρούς ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σε επίσημο αγώνα. Αυτό τουλάχιστον άφησε να νοηθεί ο Τόνι Σαβέφσκι στην χθεσινή διάσκεψη τύπου:

Επειδή ρωτάτε συνέχεια λες και δεν τους θέλω να τους βάλω, εγώ συμφώνησα να έρθουν, ένας από αυτούς είχε 2 χρόνια να παίξει, ο άλλος 1 χρόνο και έχει και τραυματισμούς. Μην νομίσετε πως εγώ είμαι αδιάφορος και δεν τους θέλω,. Το θέμα είναι να βρεις το τάιμινγκ και δεν είναι μόνο να τους βάλεις να παίξουν.

Ο κόουτς είναι ο μοναδικός αρμόδιος να κρίνει πότε οι μικροί θα μπουν εντεκάδα, ή ακόμα και πότε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Μεγκόλο μάλλον δεν προλαβαίνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Γκανίου έχει αρκετούς ανταγωνιστές, αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή είναι ο Αλίπιο Ντουάρτε.

Κάποιες φορές είμαστε όλοι ανυπόμονοι για κάποιους ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν αυτοί είναι νεαροί. Ο Σαβέφσκι θα αποφασίσει πότε είναι το κατάλληλο τάιμιγκ και εμείς θα στηρίξουμε. Αρκεί να έχουν κάποια στιγμή ις ευκαιρίες τους.