Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ξεκινήσει το σερί

Να ξεκινήσει το σερί

ma_04075


Στις επιτυχίες θέλει να επιστρέψει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ, που φιλοξενείται από την Αλκή στο στάδιο ΓΣΖ στις 18:00 (live, omonoianews.com). Οι πράσινοι καίγονται για το τρίποντο το οποίο αγνοούν από τη 2η αγωνιστική όταν είχαν κερδίσει την Ένωση, ενώ έχουν μείνει 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εγκαινιάζει με το αυριανό παιχνίδι ένα πιο βατό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν μέχρι στιγμής αυτή που πρέπει και μέσω του προγράμματος, μποεί να κτίσει δυναμική, να πλησιάσει βαθμολογικά και να δει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αλίμονο μας πάντως αν θεωρήσουμε ότι όλα είναι εύκολα από εδώ και πέρα. Όλες οι ομάδες έχουν τα δικά τους κίνητρα για τη νίκη και πρέπει να προσεγγιστούν με σοβαρότητα. Άλλωστε και πέρσι με παρόμοια δεδομένα μπροστά μας, χάσαμε βαθμούς από μικρούς.

Νίκη και καλή εμφάνιση θέλει να συνδιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να θέσει τις πρώτες βάσεις για ένα σερί από νίκη. Προς το παρόν οφείλει να συγκεντρωθεί στην Αλκή βέβαια, να παίξει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος και του μεγέθους της, να πάρει τη νίκη και μετά να δει τα υπόλοιπα παιχνίδια.