Home TOP NEWS Αυγουστή: «Συγχαρητήρια σε όλους… πιο δύσκολος ο επόμενος αντίπαλος»

Αυγουστή: «Συγχαρητήρια σε όλους… πιο δύσκολος ο επόμενος αντίπαλος»


Μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Είπε:

Συγχαρητήρια στους παίκτες για το παιχνίδι και την ενέργεια τους. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τον κόσμο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Περιμένουμε τον αντίπαλο για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Εύχομαι στην Γκαμπάλα ότι καλύτερο.

Για την εμφάνιση και τι κρατάει: Επιθετικά δημιουργήσαμε αρκετά. Σκοράραμε 4 γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Κρατάμε την ενέργεια στο γήπεδο. Κι αυτοί που μπήκαν έδωσαν ρυθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση, να μην σταματάμε. Κάθε αγώνας είναι εξετάσεις.

Εφτά γκολ τα περισσότερα σε στημένα: Είναι ένα στοιχείο που μας ενδιαφέρει. Βλέπουμε ομάδες να παίρνουν αποτελέσματα με στημένα. Δεν είναι μόνο τα στημένα αλλά σκόραραν και διαφορετικοί παίκτες. Πρέπει να το κρατήσουμε να το βελτιώσουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλπους. Πάντα κοντά στο αντίπαλο τέρμα πρέπει να δημιουργείς.

Τι ήταν αυυτό που βοήθησε: Αναλύσαμε τον αντίπαλο. Είδαμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είδαμε τα λάθη μας και τα διορθώσαμε. Μπορούσαμε να αποφύγουμε το κγολ όμως γενικά η απόδοση ήταν πολυ καλή. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια πράγματα διότι ο επόμενος αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός.

Για τον αντίπαλο: Περιμένουμε. Οποια κι αν είναι θα θέλει πολύ προσπάθεια. Για υτις μεταγραφές δεν θέλουμε να συζητάμε το ίδιο θέμα. 

Για την Γκαμπάλα: Δεν ήταν τόσο εύκολος αντίπαλος όμως μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Είχαμε ευστοχία και ήταν βοηθητικό. 

Για Μπέζους: Στο προηγούμενο ματς είχε τις εκτελέσεις. Είναι παίκτης που βλέπει το καθετο παιχνίδι και είναι αυτό που έκανε σήμερα.