Home TOP NEWS Post Game: Απολαυστική ΟΜΟΝΟΙΑ, προκάλεσε ανάταση στον κόσμο της!

Post Game: Απολαυστική ΟΜΟΝΟΙΑ, προκάλεσε ανάταση στον κόσμο της!


Εντελώς διαφορετικό συναίσθημα, σε σχέση με τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια, δημιούργησε σε όλους μας η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ομάδας.

Είδαμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ γεμάτη αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα, σιγουριά. Μπήκε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό για να δείξει στην αντίπαλο της, ποιος είναι το αφεντικό, σκόραρε νωρίς και από το πρώτο 45λεπτο κλείδωσε την πρόκριση.

Μάλιστα το τελικό 4-1 θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αφού οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν πολλές και πολύ μεγάλες, ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού.

Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκε και πάλι ο Ρομάν Μπέζους. Ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο γκολ, ήταν αυτός από τον οποίο περνούσε συνεχώς η μπάλα από τα πόδια του και με το έξυπνο κάθετο του παιχνίδι δημιουργούσε συνεχώς μππροστά στην αντίπαλη περιοχή.

Ήταν συνολικά καλή η παρουσία της ομάδας, με όλους όσοι αγωνίστηκαν να φτάνουν σε ψηλό επίπεδο απόδοσης.

Χθες θυμηθήκαμε τον παλιό καλό Λέτσιακς. Ο Τσέχος είχε συνεχώς ανεβάσματα στην επίθεση, κατέγραψε ασίστ στο πρώτο γκολ και στο τέταρτο, ήταν σταθερός αμυντικά. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε στο άλλο άκρο και ο Μάθιους. Μαζί με Λανγκ και Κουλιμπαλί η άμυνα ενέπνεε χθες βράδυ σιγουριά.

Το γεγονός μάλιστα ότι σκόραραν οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί θα είναι πολύ βοηθητικό και στη ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον νεοφερμένο Κουλιμπαλί ο οποίος έδειξε ανεβασμένος χθες.

Ο αθόρυβος Μπασιρού στο κέντρο έκανε τρομερή δουλειά. Είχε αμέτρητα τρεξίματα και έδωσε περισσότερη ελευθερία στον Κασάμα ο οποίος έπαιξε κι αυτός με αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ ωραία η κάθετη πάσα του στον Λέτσιακς στο πρώτο γκολ.

Βοήθησαν πολύ χθες και οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί μας. Ο Λοΐζου ήταν κινητικός, όποτε έπιανε μπάλα στο δεξί άκρο δημιουργούσε ρήγματα, είχε κάποιες φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, είχε συμμετοχή στο τρίτο μας γκολ.

Την ποιότητα του Σεμέδο την γνωρίζαμε. Δείχνει ωστόσο σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα μας και τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα. Πάει συνέχεια με τσαμπουκά στο ένας εναντίον ενός. Παίκτης που αρέσκεται στη δημιουργία από τα άκρα ενώ ψάχνει συνεχώς και το γκολ. Θα μπορούσε χθες να σκοράρει σε κάποιες φάσεις. Μπήκε πολύ νωρίς στο πετσί της ομάδας και έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν.

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Κακουλλής. Στο πλάνο του Σωφρόνη βρήκε έδαφος για να δουλέψει το βασικό του στοιχείο στο γήπεδο. Έβγαλε την ταχύτητα του, ήταν πρωταγωνιστής στο δεύτερο γκολ κερδίζοντας το πέναλτι, σκόραρε και δύο τέρματα όμως ήταν άτυχος στις φάσεις με τα οφσάιντ.

Δεν υστέρησαν ούτε οι παίκτες που επέλεξε να ρίξει στο δεύτερο μέρος ο Σωφρόνης. Ο Χάμπος είχε μπόλικη διάθεση, πήρε μπάλα, είχε και κάποιες καλές ενέργειες στο κέντρο.

Ο Σίμιτς έδειξε και πάλι ένα μικρό δείγμα της ποιότητας του. Φαίνεται ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική κατάρτιση, με μπόλικη ταχύτητα. Μπορούσε να σκοράρει χθες.

Ο Καρίμ το ήθελε πολύ. Το έψαχνε συνεχώς, έχασε σωρεία ευκαιριών και αδικήθηκε που δεν βρήκε το γκολ. Με την είσοδο του πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε πολύ δημιουργική και έβγαλε ωραίες επιθέσεις. Ο Μίλετιτς αντικατέστησε τον Κουλιμπαλί και πήρε περισσότερο χρόνο χθες, αγωνιζόμενος για 28 λεπτά.

Μπήκε κι ο Ζαχαρίου στη θέση του Ανδρόνικου, έχασε κι αυτός τη φάση του για να πετύχει γκολ.

Ο Σωφρόνης παρουσιάστηκε διαβασμένος. Ο σχεδιασμός του λειτούργησε άψογα και εφόσον ήταν παιχνίδι στο οποίο η τακτική θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο για να πάρουμε το ζητούμενο, παίρνει άριστα.

Ήταν γενικότερα μία γεμάτη εμφάνιση από την ΟΜΟΝΟΙΑ που μόνο αισιοδοξία μας γεμίζει.

Έχουμε μπροστά μας τώρα ένα πολύ πιο ψηλό εμπόδιο. Απέναντι στη Μίτζιλαντ πάμε με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε.