Home TOP NEWS Ανδρέας Γιατρού: “Έχουμε τις πιθανότητές μας με Μίντιλαντ και γιατί όχι να...

Ανδρέας Γιατρού: “Έχουμε τις πιθανότητές μας με Μίντιλαντ και γιατί όχι να μην τις διεκδικήσουμε”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άντρος Γιατρού, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για την πρόκριση των «πρασίνων» σε βάρος της Καμπάλα, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για διάφορους παίκτες του ρόστερ αλλά και για τα θέματα ενίσχυσης.


Οι τοποθετήσεις:

Για την πρόκριση επί της Καμπάλα και την εμφάνιση της ομάδας στον επαναληπτικό: «Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ, γιατί αποβάλαμε το άγχος σε μεγάλο βαθμό. Μετά το 2-0 το παιχνίδι έδειχνε ότι μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν η σούπερ εμφάνιση, όμως ήταν πολύ καλή γι’ αυτό τον καιρό που οι ομάδες ακόμη δεν είναι έτοιμες. Θεωρώ πως βρίσκεται σε καλό δρόμο η Ομόνοια και με 1-2 προσθήκες θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Έχει βάθος και υλικό καλό».

Για το κεφάλαιο ενίσχυσης: «Ναι, υπάρχει ο Κακουλλής, είναι μια αξιόπιστη λύση, απλά δεν μπορείς να πας μόνο αυτόν. Αν θες να πας μπροστά στην Ευρώπη και όχι μόνο, πρέπει να κάνεις την υπέρβαση στο θέμα του επιθετικού. Το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις ευκαιρίες. Γιατί όταν κάνεις το γκολ θα έρθει. Αν δεν κάνεις, δεν θα έρθει το γκολ και θα φανούν αδυναμίες».

Για τον Κουλιμπαλί: «Είναι νωρίς, στην Καμπάλα δεν ήταν τόσο καλός. Στον επαναληπτικό ήταν αρκετά σταθερός. Σε βάθος χρόνους φαίνεται η ποιότητα του κάθε παίκτη. Θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή, τα προσόντα που έχει ταιριάζουν για την περίπτωση εκεί. Σίγουρα αν ήταν 10/10 δεν θα ερχόταν στην Ομόνοια».

Για τους Σεμέδο και Σίμιτς: «Ο Σεμέδο δεν χρειάζεται να αλλάξει ψυχολογία, ήταν από τους καλύτερους και στο χθεσινό ματς. Όλοι τον ξέρουμε, γνωρίζουμε τι ποιότητας είναι. Ήταν ταχύτατος, έβγαλε φάσεις. Ο Σίμιτς έδειξε πως ξέρει πολύ μπάλα, με 2-3 ενέργειες που έκανε ξεχώρισε. Νομίζω όταν μπει και σαν βασικός θα δείξει την πραγματική του αξία»

Για την Μίντιλαντ: «Το ό,τι έπαιξαν 120 λεπτά δεν είναι καλό γι’ αυτούς. Το ό,τι δυσκολεύτηκε η Μίντιλαν απέναντι σε ομάδα του Λουξεμβούργου λέει πως μπορούμε. Μέσα σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ θα πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα η Ομόνοια για να έχει καλές πιθανότητες στον επαναληπτικό. Νομίζω πως έχουμε τις πιθανότητές μας και γιατί όχι να μην τις διεκδικήσουμε. Δεν ξέρω την Μίντιλαντ για να πω για πιθανότητες, όμως ότι έχασε 2-0 από την Προγκρές κάτι λέει. Σημαίνει ότι δεν είναι στα παλιά καλά της, οπότε γιατί όχι να μην την κερδίσουμε κι εμείς».