Home TOP NEWS Βάζουν μπρος τις μηχανές ενόψει Μίντιλαντ

Βάζουν μπρος τις μηχανές ενόψει Μίντιλαντ

Η δεύτερη νίκη επί της Καμπάλα, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και με πολύ καλή εμφάνιση έφερε ικανοποιήση στις τάξεις της ομάδας μας, ενώ σίγουρα είναι κάτι που θα ανεβάσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα προκριματικά του Conference League.


Φυσικά το παιχνίδι με τους Αζέρους από την Πέμπτη και μετά το τριπλό σφύριγμα του Σουηδού διαιτητή ανήκει ήδη στο παρελθόν, με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας, να έχουν στρέψει για τα καλά την προσοχή τους στην επόμενη αντίπαλο μας στην Ευρώπη, η οποία θα είναι η Μίντιλαντ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του ήδη ξεκίνησαν το “σκανάρισμα” της Μίντιλαντ, θα παρακολουθήσουν μέσα από βίντεο τα δύο παιχνίδια των Δανών με την Προγκρές για να μπορέσουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, αλλά και για να καταγράψουν τα +\- της Μίντιλαν, τα οποία θα τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Οι ποδοσφαιριστές μας έβαλαν ήδη μπρος τις μηχανές για το παιχνίδι με τους Δανούς. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας μάλιστα, αυτοί που δεν αγωνίστηκαν με την Καμπάλα έπαιξαν σε φιλικό που έγινε στο “Ηλίας Πούλλος” απέναντι στην Καρμιώτισσα. Για την ιστορία η ομάδα μας έχασε με 1-2 από την ομάδα των Πολεμιδιών.

Από σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουν κανονικά όλοι στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι με την Μίντιλαντ, αφού την ερχόμενη Πέμπτη θα πρέπει άπαντες να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί για να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στις 17 Αυγούστου.

Σίγουρα όσο προχωράει η ομάδα μας, το επίπεδο και ο βαθμός δυσκολίας θα ανεβαίνει, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγούστη, έδειξαν στο παιχνίδι με την Καμπάλα ότι, όταν είναι συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, σοβαροί, έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι τους και μεγαλύτερα καλά διαστήματα σε αυτό, ότι είναι ικανοί να κοιτάξουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια κι αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και κόντρα στους Δανούς την ερχόμενη Πέμπτη.