Home TOP NEWS H ομάδα προετοιμάζεται, ο Σωφρόνης βγάζει πλάνο

H ομάδα προετοιμάζεται, ο Σωφρόνης βγάζει πλάνο


Η λέξη ξεκούραση δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των ημερών για την ομάδα. Έχοντας μπροστά μας τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου με την Μίτζιλαντ, η προετοιμασία για το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη.

Την επομένη του αγώνα με την Γκαμπάλα ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε κάποιους παίκτες με μειωμένο χρόνο συμμετοχή, σε φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Θέλει να έχει όλους του τους παίκτες σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα.

Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν πολύ καλή η παρουσία της όμως τώρα μπροστά μας ξεπροβάλλει ένα πολύ πιο ψηλό εμπόδιο και θα πρέπει να συνεχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Ο Νικόλας Παναγιώτου, ο οποίος αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, αρχίζει να ανεβάζει το ρυθμό του και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή. Ο Ψάλτης θέλει χρόνο ακόμα όμως μετράει κι αυτός αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και το επιτελείο του είναι στη διαδικασία μελέτης της Μίτζιλαντ και μέσα από τις απόεμενες προπονήσεις θα βγει και το πλάνο του πρώτου παιχνιδιού.

Είναι ασφαλώς σημαντικό να πάρουμε στη Δανία ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει καλές πιθανότητες για πρόκριση.