Home TOP NEWS Από την αντίθετη όδο με τον ίδιο όμως στόχο!

Από την αντίθετη όδο με τον ίδιο όμως στόχο!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την Μίντιλαντ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο του Γ΄προκριματικού γύρου του Europa Conference League.


Σε σχέση με τον προήγουμενο αγώνα κόντρα στην Καμπάλα, η προσπάθεια της ομάδας μας αυτή την φορά για εξασφάλιση του εισιτήριου της προκρίσης θα ξεκινήσει πρώτα από την Λευκωσία κι από το κατάμεστο όπως αναμένεται να είναι το βράδυ της Πέμπτης(10/8) ΓΣΠ.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή σε αυτόν τον προκριματικό γύρο θα ξεκίνησει την προσπάθεια της από την αντίθετη οδό πρώτα εντός και μετά εκτός, ωστόσο ο στόχος παράμενει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα πλέι – οφ της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μπορεί τα εκτός έδρας τέρματα να μην μετράνε πλέον, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τους Δανούς να μην δεχθούν τέρμα και με την βοήθεια του Πράσινου ΛΑΟΥ να κυνηγήσουν αυτοί τη νίκη, έτσι ώστε να πάνε μια βδομάδα μετά στην Δανία για να διεκδικήσουν με ίσους όρους την πρόκριση.