Home TOP NEWS Γιάνσον: «Δεν είναι επείγον να κάνουμε μεταγραφές»

Γιάνσον: «Δεν είναι επείγον να κάνουμε μεταγραφές»


Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γέσπερ Γιάνσον και αναρτήθηκε στη σελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, θέλει παίκτες συνέχεια, είπες ότι και οι προπονητές θέλουν. Τώρα χρειάζεται να έρθουν παίκτες και αν αποφάσισες να κάνεις κίνηση για κάποιες μεταγραφές αυτή την περίοδο;

Όπως είπα μπορεί να γίνει, όμως δεν φέρνουμε παίκτες απλά για να φέρουμε. Πρέπει να είναι κάποιος που να είναι καλό συμπλήρωμα στο ρόστερ μας. Όσο για τώρα, χωρίς να υπολογίζω τους νεαρούς παίκτες που τα πήγαν καλά στις προπονήσεις, έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση ή ίσως και 1-2 περισσότερους. Κοιτάξτε μόνο στους τερματοφύλακες, είναι φοβερό. Τέσσερεις τερματοφύλακες επίπεδου σε έναν Σύλλογο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να διαχειριστείς και αυτά τα ζητήματα επίσης. Συνήθως ένας αγωνίζεται στα 90 λεπτά. Αυτό αντανακλά αυτό που είπα, δεν το έχουν πολλές ομάδες αυτό, είναι ένα παράδειγμα για μια θέση.

Όπως είπα πολλές φορές, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τι βλέπω στο ρόστερ.

Για να το κάνουμε ξεκάθαρο, δεν είναι επείγον για την ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα να κάνει κάποιες επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις;

Όχι επείγον. Ίσως γίνουν, δεν είπα αυτό, αλλά δεν είναι επείγον. Όπως είπα, έχουμε την ομάδα σκάουτινγκ, δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε σε επαφή αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο. Για εμένα είμαστε σε αρκετά καλή θέση. Αυτό σου διασφαλίζει, επίσης, πως όταν κάτσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν έχεις άγχος. Δεν υπάρχει επείγον ανάγκη σε καμία θέση, όχι.