Home TOP NEWS Ενδεκάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει!

Ενδεκάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έμειναν ικανοποιημένοι με την εμφάνιση της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Καμπάλα, στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-1 και παράλληλα την πρόκριση.


Με το πιο πάνω στοιχεία λοιπόν, εικάζουμε ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι με την Μιντίλαντ, κάνοντας πράξη το “ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”.

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία είναι ότι αυτές τις μέρες προετοιμασίας της ομάδας μας για το παιχνίδι με τους Δανούς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε απρόοπτο ή οποιοσδήποτε τραυματισμός και έτσι όλοι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στις διπλές αναμέτρησεις με την Καμπάλα είναι διαθέσιμοι.

Φυσικά όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, το επίπεδο της Μίντιλαντ είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό με την Καμπάλα και σίγουρα θα χρειαστεί απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν συγκέντρωση, πειθαρχία και να είναι προσεχτικοί σε όλες τις γραμμές.

Θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό παιχνίδι να έχει στα στοιχεία της το πάθος, τη δύναμη, απλότητα και αποτελεσματικότητα και με την βοήθεια του Πράσινου ΛΑΟΥ να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη για να αφήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει μια βδομάδα αργότερα στην MCH Arena.