Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Μίντιλαντ

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Μίντιλαντ

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, ούτε και για ανάσες, καθώς η μια υποχρεώση διαδέχεται την άλλη.


Το μυαλό όλων στο “Ηλίας Πούλλος” την δεδομένη στιγμή είναι “καρφωμένο” αποκλειστικά στον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη(17/8) στην Δανία και στο MCH Arena και σε αυτόν θα κληθεί η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να υπερασπιστεί το 1-0 του ΓΣΠ για να πάρει την πρόκριση.

Εύκολο το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που  έχει μπροστά της κόντρα στους Δανούς, δεν το λες, γι’ αυτό άπαντες από την Παρασκευή και μετά το πρώτο 90λεπτό κόντρα στην Μίντιλαντ, ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον επαναληπτικό, έτσι ώστε να παρουσιαστούν σε 4 βράδια στην Δανία, ακόμη καλύτεροι για να κυνηγήσουν το ζητούμενο που είναι το θετικό αποτέλεσμα και η εξασφάλιση εισιτήριου για τα πλέι – οφ του Conference League.

Η ψυχολογία πάντως των ποδοσφαιριστών μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης είναι στο ζενίθ κι αυτός είναι στα συν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς στην έδρα του αντιπάλου για να μπορέσει να “χτυπήσει” το αποτέλεσμα που θέλει, θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και πιο ψυχωμένη.

Ο κόουτς και οι συνεργάτες του αυτές τις μέρες δουλεύουν τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, έτσι ώστε το βράδυ της 17ης Αυγούστου να μπορέσουν να παρουσιάσουν μια καλοκουρδισμένη “μηχανή” η οποία θα μπορέσει να κάνει την ζημιά στην αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο πέραν από τους Πάρη Ψάλτη και Νόβιτσα Εράκοβιτς, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους και περιμένουν με αγωνία και ανυπομονήσια το παιχνίδι της Πέμπτης, έτσι ώστε να τελειώσουν την δούλεια που άρχισαν στην Λευκωσία.