Home TOP NEWS Πρέπει να αρχίσουν να “πυροβολούν” και οι επιθετικοί!

Πρέπει να αρχίσουν να “πυροβολούν” και οι επιθετικοί!

Τέσσερα επίσημα παιχνίδια, τρία στην Ευρώπη και αυτό του Σούπερ Καπ η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε οκτώ γκολ, επτά γκολ πέτυχε συνολικά κόντρα στην Καμπάλα και το ένα το πέτυχε απέναντι στην Μίντιλαντ.


Αυτό που κρατάμε από αυτά τα 8 γκολ είναι ότι τα έξι τα σημείωσε ο Ρομάν Μπεζούς κόντρα στους Αζέρους, ένα κόντρα στους Δανούς και τα άλλα δύο τα πέτυχαν, δύο κεντρικοί αμυντικοί, οι Κουλιμπαλί και Άνταμ Λανγκ.

Φυσικά είναι στα θετικά να βρίσκουν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές δίχτυα και να υπάρχει πολυφωνία στο σκοράρισμα, ωστόσο σε αυτό το σημαντικό κομμάτι αυτοί που πρέπει να βρουν το αντίπαλο τέρμα είναι οι κεντρικοί επιθετικοί, οι Κακουλλής και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Διεθνής Κύπριος επιθετικός ξεκίνησε στον επαναληπτικό με την Καμπάλα στο ΓΣΠ και το παιχνίδι με την Μίντιλαντ, είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από το αντίπαλο τέρμα όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει λογαριασμό την φετινή σεζόν.

Όσο για τον Ιρανό επιθετικό έπαιξε στο Αζερμπαϊτζάν ως βασικός, αγωνίστηκε ως αλλαγή στα παιχνίδια με την Καμπάλα και την Μίντιλαντ, επίσης είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο κι αυτός δεν μπόρεσε να βρει ακόμη δίχτυα που, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του σαν επιθετικός.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει λοιπόν, στα επόμενα παιχνίδια κι αρχής γενομένης απ’ αυτό με την Μίντιλαντ στη Δανία να αρχίσουν να βρίσκουν δίχτυα και να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα πλέι – οφ.