Home TOP NEWS Μπήκαμε στην εβδομάδα του κρίσιμου επαναληπτικού

Μπήκαμε στην εβδομάδα του κρίσιμου επαναληπτικού

Αντίστροφα αρχίζουμε να μετράμε πλέον για τον μεγάλο επαναληπτικό κόντρα στην Μίντιλαντ, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (17/8) στην MCH Arena.


Το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” μετά τη νίκη επί των Δανών στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικό, ενώ και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει αγγίξει το ζενίθ και όλοι περιμένουν την ημέρα του αγώνα.

Τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας φυσικά, γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν και την πιο εύκολη αποστολή στην Σκανδιναβική χώρα, ωστόσο θα πάνε εκεί με “ασπίδα” το 1-0 του ΓΣΠ και θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτελέσμα, το οποίο θα στείλει την ομάδα μας στα πλέι – οφ.

Σίγουρα στον επαναληπτικό η Μίντιλαντ αναμένεται να παρουσιαστεί στην έδρα της ακόμη πιο δυνατή και με περισσότερες απαιτήσεις, γι’ αυτό και θα χρειαστεί απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή απόλυτη συγκέντρωση, πειθαρχία και προσήλωση στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Μίντιλαντ συνεχίζεται επί Κυπριακού εδάφους και χωρίς ευτυχώς απρόοπτα. Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι στην διάθεση του Αυγουστή, πλην του Εράκοβιτς και Ψάλτη, με τον Κύπριο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό.