Home TOP NEWS Ο Grigovic ενόψει του παιχνιδιού με την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά...

Ο Grigovic ενόψει του παιχνιδιού με την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας την Πέμπτη…”


Ο ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ, Armin Grigovic μίλησε στην κάμερα των Δανών. Αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Vejle, αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ για το Conference League.

Οι τοποθετήσεις του:

Δύσκολη νίκη επί της Βέιλε: “Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, είναι νέοι στο πρωτάθλημα και είναι λογικό πως θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν ένα συνεχές μπρος πίσω και είχαν κάποιες ευκαιρίες όπως και εμείς. Χάσαμε και το πέναλτι αλλά συμβαίνουν αυτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ αλλά ήρθε η κόκκινη κάρτα. Μείναμε ενωμένοι όλο το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς”.

Μετά από μια βδομάδα με δύσκολα αποτελέσματα ήρθε η νίκη για την ομάδα, πώς νιώθεις; “Σημαίνει πολλά για εμάς, ειδικά για την αυτοπεποίθηση της ομάδας αλλά και για τον κόσμο μας. Έπρεπε να τους ‘ξεπληρώσουμε’ γιατί είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Είναι σίγουρα πολύ θετικό για εμάς γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας την Πέμπτη”.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, παίξατε καλά αλλά δεν επωφεληθήκατε. Θεωρείς ότι πρέπει να παίξετε με τον ίδιο τρόπο στη ρεβάνς; “Πρέπει να ασκήσουμε πίεση όπως κάναμε και στην Κύπρο, παίζουμε στην έδρα μας και είναι σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά αυτό θα έρθει είμαι σίγουρος”.

Ο ρόλος των οπαδών: “Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας, στο παιχνίδι με τη Βέιλε νιώσαμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας”.