Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου: “Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στη Λευκωσία την...

Ανδρέας Δημητρίου: “Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη”

O Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για Δανία για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ.


Οι δηλώσεις του:

Η αρχική τοποθέτηση… Μας αναμένει ένας απαιτητικός αγώνας στον οποίο θα δοκιμαστούμε αρκετά. Αναμένουμε να δεχτούμε πολλή πίεση. Η ομάδα μας θα βγάλει στο γήπεδο το παιχνίδι που έχει σχεδιάσει. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη”

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: “Δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι κάποιες που ένιωσε ο ποδοσφαιριστής αφού έκανε επέμβαση πρόσφατα. Είναι φυσιολογικό να συμβεί σε μια περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού. Έτσι έμεινε στην Κύπρο και θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα”

Για τους φίλους της ομάδας μας στην Δανία: “Είναι δύσκολο να ξέρουμε πόσοι θα είναι. Ενδεχομένος να έχουμε γύρω στους 100 πάνω κάτω. Αυτό θα το μάθουμε αύριο που θα ολοκληρωθεί και η διάθεση εισιτηρίων στη Δανία. Γιατί υπάρχουν πολλοί Ομονοιάτες που ταξιδεύουν μόνοι τους στη Δανία είτε από την Κύπρο είτε από άλλες χώρες”

Για τα ονομάτα που ακούγονται για τις μεταγραφές: “Δεν θα σχολιάσουμε. Η ομάδα θα κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο αφορά το μεταγραφικό της πλάνο. Όταν θα υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας”

Για την πρόσφατη ανάρτηση του όπου σηκώνει ασπίδα προστασίας στους Κύπριους ποδοσφαιριστές:¨Η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα συμβάντα στα οποία αναφερόταν. Δεν είχε να κάνει με θέματα προγραμματισμού, ή μεταγραφικού σχεδιασμού. Ήταν μια τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο για ομολογουμένως πολύ λίγα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ασφαλώς την κριτική την λαμβάνουμε υπόψιν και μας προβληματίζει και βλέπουμε πως θα βελτιωθούμε σε όλα τα φάσματα της λειτουργίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν μιλάμε για την καλόπιστη κριτική όμως μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά με τοξικά σχόλια που αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας. Αυτά τα σχόλια από αυτά τα άτομα δεν τα θέλουμε. Και αυτά τα άτομα πρέπει να το σκεφτούν ξανά όταν προτίθενται να κάνουν ανάλογες τοποθετήσεις γιατί δεν προσφέρουν απολύτως καμιά θετική υπηρεσία στην ομάδα τους που είμαι σίγουροι ότι την αγαπάνε. Δεν προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία. Ούτε βοηθούν τους ποδοσφαιριστές ούτε την ομάδα. Αυτό που ζητήσαμε είναι όλοι να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές και κατ΄επέκταση την ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτά τα τοξικά σχόλια. Όχι την καλόπιστη κριτική αλλά από τα τοξικά σχόλια που θίγουν πραγματικά την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια ατόμων. Αυτά δεν έχουν θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν εκφράζουν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.