Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λείπει η αυτοπεποίθηση, λείπει η έμπνευση

Λείπει η αυτοπεποίθηση, λείπει η έμπνευση

img_8196


Έχουμε δηλώσει πολλές φορές, πως θεωρούμε ότι ποιότητα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για το βάθος ίσως να αποδειχθεί μέσα στη χρονιά ότι σε κάποιες θέσεις υστερούμε (γράψαμε πολλές φορές για τα χαφ), όμως τόσο νωρίς στη χρονιά, δεν δικαιολογεί το μέγεθος του ρόστερ αυτό που παρακολουθούμε. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό που βλέπουμε είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών.

Η χθεσινή νωθρή εμφάνιση, θεωρούμε πως τονίζει εμφατικά, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ υστερεί αυτή τη στιγμή σε αυτοπεποίθηση αλλά και έμπνευση. Υπάρχουν και αγωνιστικές αδυναμίες, ας μην παρεξηγηθούμε, όταν παίζεις όμως κόντρα σε μια ομάδα από αμούστακα παιδιά -με όλο το σέβας προς την Αλκή- οι αδυναμίες θα μπορούσαν εύκολα να κρυφτούν και να δούμε κάτι πολύ πιο ωραίο. Σε κανένα σημείο του αγώνα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν κυνήγησε την καλύτερη απόδοση, αρκέστηκε στη νίκη με σβηστές μηχανές, πιθανότατα γιατί δεν είχε πίστη και διάθεση για κάτι καλύτερο.

Μέσα στα πολλά οικονομικά προβλήματα, την διοικητική ανασφάλεια και την αναταραχή με το θέμα του προπονητή την περασμένη εβδομάδα, λογικό και επόμενο είναι η ομάδα να μην είναι συγκεντρωμένη. Είναι επίσης λογικό, να έχει περάσει προς κάποιους παίκτες η εντύπωση πως είναι ΟΚ ο πήχης να μπαίνει χαμηλά. Ε, λοιπόν ΔΕΝ είναι και θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Ράινερ Ράουφμαν θα μπορέσει να το μεταδώσει προς όλους στο Ηλίας Πούλλος.

Ο Γερμανός έχει πολύ σπουδαίο ρόλο να διαδραματίσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πρέπει να καταστήσει σαφείς τις ευθύνες όλων όσων απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στο στόχο. Δεν μας αρμόζουν τέτοιες εμφανίσεις και ο Ράινερ που έχει ζήσει διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ, το ξέρει πολύ καλά.