Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς εφτά οι προπονήσεις

Χωρίς εφτά οι προπονήσεις

efraim-12-11


Εφτά ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν τις επόμενες μέρες από τις προπονήσεις, λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Πρόκειται για τους Γιώργο Εφραίμ, Χάρη Κυριάκου (Εθνική Κύπρου Ανδρών), Αντρέ Σκέμπρι (Εθνική Μάλτας), Ονησίφορο Ρουσιά,  Χριστόφορο Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου Ελπίδων) και Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, Παναγιώτη Θεράποντως (Εθνική Κύπρου Νέων).

Η Εθνική Ανδρών στην οποία πήραν κλήση Γιώργος και Χάρης, θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Ισλανδία, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη Εθνική ομάδα την Παρασκευή στο Στάδιο Λαουγκαρνταλσβιούλουρ, με ώρα έναρξης τις 21:45. Έπειτα θα επιστρέψει πίσω στην Κύπρο για τον αγώνα με την Αλβανία που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Γ.Σ.Π. και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο Αντρέ Σκέμπρι, είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Μάλτας με την Τσεχία στις 11 Οκτωβρίου. Θα αγωνιστεί όμως κανονικά κόντρα στη Δανία, τέσσερις μέρες αργότερα.

Ένα αγώνα θα δώσουν και οι Ρουσιάς-Χαραλάμπους. Οι δυο διεθνείς με την Ελπίδων Πράσινοι από σήμερα ενσωματώνονται στην Εθνική, για τον αγώνα κόντρα στη Σερβία, στις 11 Οκτωβρίου.

Τέλος οι Φιλιώτης και Θεράποντως θα απουσιάσουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν προλαβαίνουν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Θα ταξιδέψουν στην Τσεχία, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Εθνική Νέων της χώρας (17/10), την Κροατία (19/10) και το Γιβραλτάρ (22/10).