Home TOP NEWS Να μην κάνει “δώρα” όπως πέρσι

Να μην κάνει “δώρα” όπως πέρσι

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (21/08) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.


Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει ελάχιστο χρόνο στην διάθεση του για να αλλάξει το κλίμα μετά την ήττα  αποκλεισμό από την Μίντιλαντ και να ανεβάσει ψυχολογικά κι αγωνιστικά τους παίκτες για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Το συνόλο του Κύπριου κόουτς θα κληθεί λοιπόν, την Δευτέρα το απόγευμα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο κόντρα στην φιλόδοξη, απρόβλεπτη και πάντα επικίνδυνη Νέα Σαλαμίνα θέλοντας να πάρει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παρουσιαστεί πειθαρχημένη, πεισμώμενη και να παίξει με πάθος σε όλο το παιχνίδι, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στη Νέα Σαλαμίνα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η ομάδα μας θα πρέπει να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο υποψιασμένη καθώς την περσινή σεζόν η Νέα Σαλαμίνα της έκανε την ζημιά στο ΓΣΠ, ενώ τα δεδομένα μοιάζουν αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε επιστρέψει από Ευρωπαϊκό ταξίδι και συγκεκριμένα από την Αγγλία όπου εκεί πήγε να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν θα πρέπει να κάνει μια καλή εμφάνιση την ερχόμενη Δευτέρα έτσι ώστε να αποφύγει να κάνει δώρο με το “καλήμερα” στη Νέα Σαλαμίνα, άλλωστε το να μπούμε με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα και ειδικά μετά από μια ήττα και ένα αποκλεισμό θα είναι ότι καλύτερο και θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.