Home TOP NEWS Να κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα με το “δεξί”!

Να κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα με το “δεξί”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει σήμερα (20:00 | [email protected] – Primetel) τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Σίγουρα η ήττα και ο αποκλεισμός έφερε μια μικρή απογοήτευση στην ομάδα μας, ωστόσο όλοι είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν άμεσα κεφάλι και να καιτάξουν το σημερινό παιχνίδι κόντρα στους “ερυθρόλευκους” της Αμμοχώστου που το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη και οι πρώτοι τρεις βαθμοί.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν την περασμένη Πέμπτη, δεν είχε πολλές μέρες ενώπιον του για να προετοιμαστεί, μόνο δύο για την ακρίβεια, ωστόσο ο κόουτς φρόντισε αυτές τις μέρες να δουλέψει τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο κόουτς και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα παιχνίδια της πρεμιέρας, κρύβουν πολλές παγίδες και αρκετούς κινδύνους, όμως όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” δηλώνουν έτοιμοι να μπουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουν το τρίποντο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα κάνοντας μια καλή αρχή στον φετινό μαραθώνιο.

Μετά από μια ήττα και ένα αποκλεισμό στην Ευρώπη είναι σημαντικό για την ομάδα μας να επιστρέψει άμεσα στις επιτύχιες κάτι που θα της ανεβάσει σίγουρα την ψυχολογία και θα της δώσει αγωνιστική ώθηση ενόψει της συνέχειας.