Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Nα οπλίσουμε με θετική ενέργεια τους παίκτες” – Στην έκθεση καθημερινά οι...

“Nα οπλίσουμε με θετική ενέργεια τους παίκτες” – Στην έκθεση καθημερινά οι πράσινοι

img-20131005-wa0035


Με τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν οι φίλοι της ομάδας σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Όπως ανακοινώθηκε οι παίκτες καθημερινά θα δίνουν το παρών τους στο περίπτερο του τριφυλλιού στη Διεθνή Έκθεση (αριθμός 26).

“Ενδεχομένως η έλλειψη αυτοπεποίθησης να οφείλεται στο ότι η ομάδα δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε στα προηγούμενα παιγνίδια. Θέλουμε όλοι να οπλίσουμε με θετική ενέργεια τους παίκτες. Τους έχει λείψει η παρουσία του κόσμου. Όλοι νοιώθουμε ότι η ομάδα έχει ποιότητα και ότι οι παίκτες θα βγάλουν καλύτερο πρόσωπο με τον κόσμο δίπλα τους. Η ομάδα μπορεί και χρειάζεται να μείνουμε όλοι δίπλα της. Στους παίχτες ειδικά. Θα βρίσκονται στην κρατική έκθεση και πρέπει να τους το δείξουμε αυτό”, είπε σήμερα ο Α.Δημητρίου.

Σήμερα (07/10) θα δώσουν το παρών τους οι Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ και Ρασίντ Αλαμπί.

Αύριο (08/10) θα βρεθούν στο χώρο οι Σοφιάν Σερφά, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χοσέ Μορέιρα, Πιέρ Εμπέμπα και Αλίπιο Μπραντάο.

Την Τετάρτη (09/10) θα παρευρεθούν οι Μάρκο Σοάρες, Πλατινί, Γιάννης Χατζηβασίλης, Λούκας Γκικίεβιτς και Χοσέ Θερβέρα.

Η παρουσία των ποδοσφαιριστών θα γίνεται καθημερινά στις 20:00.

Επίσης, στο περίπτερο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Διεθνή Έκθση υπάρχουν αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μας από την Green Boutique, εκεί βρίσκονται και τα συλλεκτικά αντικείμενα που έχουν τεθεί σε δημοπρασία από την ημέρα του Τηλεμαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς για οικονομική στήριξη του Σωματείου μας. Επίσης, γίνονται διαγωνισμοί σουτ και βάψιμο προσώπου.