Home TOP NEWS Συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στην Δανία!

Συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στην Δανία!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που έθεσε τις βάσεις, για να μπορέσει η ομάδα μας να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό και μέσα σε ένα 12λέπτο κατάφερε να δει δύο φορές δίχτυα ανοίγοντας έτσι λογαριασμό και στο πρωτάθλημα, ενώ μέχρι στιγμής σε Κύπρο και Ευρώπη μετράει τρία γκολ και δύο ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής μας έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του από το γκολ που πέτυχε στην Δανία, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με την εκρηκτικότητα του και την μαχητικότητα του, αλλά και τις σωστές τοποθετήσεις του κατάφερε να πληγώσει το αντίπαλο πλεκτό.

Να σημειώσουμε ότι, ο Κακουλλής από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο πέραν των δύο γκολ που πέτυχε, είχε και κάποιες άλλες στιγμές και θα μπορούσε μάλιστα να πετύχαινε και το χατ – τρικ.

Σίγουρα ήταν μια εμφάνιση που θα τον ανεβάσει κι άλλο τόσο ψυχολογικά, όσο κι αγωνιστικά ενόψει της συνέχειας, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να περιμένει ακόμη περισσότερα από τον Διεθνή Κύπριο επιθετικό.