Home TOP NEWS Να πάει φουριόζα στα ντέρμπι με τους “γαλαζοκίτρινους”

Να πάει φουριόζα στα ντέρμπι με τους “γαλαζοκίτρινους”

Αυτό που ήθελε να πάρει κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα πιο εύκολα από ό,τι και αναμενόταν. Το 4-0 δείχνει την εικόνα της προχθεσινής αναμέτρησης μιας και η ομάδα μας πήρε αυτό που ήθελε και επικράτησε άνετα και εύκολα.


Ο “Κάκκου” σκόραρε δύο φορές και έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο αγωνιστική φόρμας, καθώς των δύο γκολ επί της Νέας Σαλαμίνας, προηγήθηκε αυτό κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, ενώ αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας έδειξαν σιγά – σιγά και όσο προσθέτουν παιχνίδια στα πόδια τους να ανεβάζουν κι αυτοί στροφές.

Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” της Αμμοχώστου είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και ποδοσφαιριστές, αφού προηγήθηκαν τα παιχνίδια στην Ευρώπη και τώρα άπαντες με φρέσκα πόδια και έχοντας μπροστά τους ένα γεμάτο τετραήμερο θα ετοιμαστούν για το πρώτο εκτός εδράς παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Η νίκη πάντως επί της Νέας Σαλαμίνας και μάλιστα με καθαρό σκορ ήταν μπορούμε να πούμε ότι, ήταν ένα βάλσαμο στις πληγές που άφησε η ήττα με το βαρύ 5-1 από την Μίντιλαντ και ο αποκλεισμός από την συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σίγουρα δίνει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Τώρα όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο ετοιμάζονται με τα καλύτερα δεδομένα για το παιχνίδι με την ομάδα των Πολεμιδιών, το οποίο θα επιδιώξουν να το κερδίσουν και να πάρουν τους βαθμούς, έτσι ώστε να πάνε αρχικά στο “αιώνιο”  με τις καλύτερες προϋποθέσεις και το απόλυτο των βαθμών για να διεκδικήσουν κι εκεί τη νίκη που θα τους στείλει με φόρα και στο ντέρμπι με τους “γαλαζοκίτιρνους” της Λεμεσού.