Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καρμιώτισσας

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καρμιώτισσας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” την τελευταία της προπόνηση, ενόψει του αυριανού πρώτου εκτός έδρας παιχνιδιού της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγούστη μετά το νικήφορο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, θα ταξιδέψει στην Πάφο και θα επιδιώξει με την συμπαράσταση του κόσμου να πάρει το πρώτο τρίποντο μακριά από το ΓΣΠ.

Το κλίμα και γενικά η ψυχολογία είναι εξαιρετικά στο πράσινο στρατόπεδο κι αυτό θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν στην ομάδα μας, έτσι ώστε να παρουσίασουν ένα καλό πρόσωπο στο “Στέλιος Κυριακίδης” και με μια καλή εμφάνιση να μπορέσουν να φύγουν απ’ αυτό με το τρίποντο της νίκης.

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης ο κόουτς της ομάδας μας θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάφο για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι οι Ψάλτης, Παναγιώτου και Εράκοβιτς. Θα εξαρτηθεί από την σημερινή τελευταία προπόνηση αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή Φράνσον και Τίτος Προκοπίου, αλλά και ο Κασάμα που αποχώρησε με πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.