Η 25η Αυγούστου είναι μια σημαδιακή ημέρα και θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωτήρη Καϊάφα, αφού τέτοια μέρα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Η σελίδα Omonia Nicosia Collections δεν ξέχασε αυτή την ημέρα και με ανάρτηση κάνει αναφορά στο γεγονός αυτό.

![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)

