Home SPORTS NEWS «Ομάδα από την Αλβανία θέλει τον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ομάδα από την Αλβανία θέλει τον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»


Δημοσίευμα στην Αγγλία, ρίχνει… βόμβα υποστηρίζοντας ότι σύλλογος από την Αλβανία θέλει να κάνει δικό της τον Μέισον Γκρίνγουντ!

Ο Γκρίνγουντ γνωρίζει πολύ καλά πως το καλύτερο για τον ίδιο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Ο 21χρονος, δεν υπολογίζεται από την ομάδα από τον Ιανουάριο του 2022, μετά τη σύλληψή του ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Οι Σαουδάραβες εμφανίζονται διστακτικοί για την απόκτησή του για να μη τσαλακώσουν την εικόνα τους, ενώ ο ίδιο ψάχνει μια δεύτερη ευκαιρία. Τουρκία και Ιταλία έχουν εμφανιστεί ως πιθανοί προορισμοί του, ενώ το talkSPORT έρχεται να ρίξει βόμβα λέγοντας πως υπάρχει ομάδα από την Αλβανία που θέλει να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, τονίζεται ότι για το ενδιαφέρον του εν λόγω συλλόγου (δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι) είναι ενήμεροι κι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ και αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές για να συζητήσουν για ενδεχόμενο deal. Στα δημοσιεύματα στο Νησί τονίζουν πάντως πως η Παρτιζάνι είναι πρωταθλήτρια στη χώρα καταφέρνοντας να πάρει τον τίτλο από τα Τίρανα.