Home SPORTS NEWS «Καμπάνα» στον Μεξές, τιμωρία και σε Μίλαν (video&pic)

«Καμπάνα» στον Μεξές, τιμωρία και σε Μίλαν (video&pic)


Ακριβά θα πληρώσει ο Φιλίπ Μεξές την ύπουλη μπουνιά που έδωσε στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους, καθώς ο Γάλλος αμυντικός τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής Ομοσπονδίας! Κλείνει και το «Σαν Σίρο» για μία αγωνιστική για τα υβριστικά συνθήματα οπαδών της Μίλαν!

Να θυμίσουμε πως ο Γάλλος αμυντικός σε μονομαχία που είχε με τον αντίπαλό του, στο χθεσινό ντέρμπι της Γιουβέντους απέναντι στη Μίλαν, «φιλοδώρησε» τον Κιελίνι με μια μπουνιά στην πλάτη του.

Αυτή η ενέργεια έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, ο οποίος απέβαλε τον Μεξές με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’! Ακολούθησε και η «βαριά» τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή. Η Μίλαν αναμένεται να καταθέσει έφεση, αλλά, η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής Ομοσπονδίας δύσκολα δείχνει επιείκεια..

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως κλείνει και το «Σαν Σίρο», λόγω συνθημάτων των οπαδών της Μίλαν στο γήπεδο της Γιουβέντους. Οι «ροσονέρι» είχαν ήδη τιμωρηθεί με κλείσιμο της «Curva»-κερκίδα των φανατικών-λόγω ρατσιστικών συνθημάτων στο ματς με τη Νάπολι. Έτσι, η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τώρα να κλείσει όχι το συγκεκριμένο πέταλο, αλλά όλο το γήπεδο για την αναμέτρηση με την Ουντινέζε, μιας και η Μίλαν θεωρήθηκε πως ήταν υπότροπη…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr