Home TOP NEWS Η συγνώμη στον ΛΑΟ να δοθεί στο γήπεδο κόντρα στον “αιώνιο”

Η συγνώμη στον ΛΑΟ να δοθεί στο γήπεδο κόντρα στον “αιώνιο”

Όσο και να πλήγωσε η ισοπαλία το περασμένο Σάββατο με την Καρμιώτισσα, όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δουν το επόμενο, το οποίο είναι το ντέρμπι με τον Αποέλ.


Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει άμεσα να σηκώσουν άμεσα κεφάλη και η τεχνική ηγεσία στην μια βδομάδα που έχει μπροστά της μέχρι το παιχνίδι θα πρέπει να δουλέψει, τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσει να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη για το πρώτο της ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα η κακή εμφάνιση με την Καρμιώτισσα η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν και οι πρώτοι βαθμοί, δημιούργησε απογοήτευση και πικρία στους οπαδούς της ομάδας μας και δημιούργησε έντονη μουρμούρα κι αυτό το κλίμα μπορεί να ανατραπεί με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο “αιώνιο”.

Όλοι μέσα στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το γνωρίζουν ότι, το επόμενο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό να κερδηθεί, όχι μόνο για θέμα γοήτρου, αλλά και για τον λόγο ότι η νίκη θα στείλει την ομάδα μας με ηρεμία στην διακοπή, αφού μετά τον Αποέλ, θα ακολουθήσουν τα ματς με την ΑΕΛ και τον Άρη Λεμεσού.