Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Τρεις ομάδες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής, η Ανόρθωση, ο Άρης και η ΑΕΛ, η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με 4 βαθμούς κι ακολουθούν ο Αποέλ και η Πάφος FC που έχουν ένα αγώνα λιγότερο.


Τρεις εκπλήξεις είχαμε στην αγωνιστική αυτή, η ισοπαλία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Καρμιώτισσα, της Νέας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα και της ΑΕΚ κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Το Σάββατο το βράδυ έγιναν τα πρώτα δύο παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.

Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3

Στο “Στέλιος Κυριακίδης” μετά από ένα συγκλονιστικό ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλες 3-3 και πήραν από ένα βαθμό. Για την ομάδα μας ήταν ο τέταρτος στο πρωτάθλημα, για την Καρμιώτισσα ο πρώτος.

Οθέλλος Αθηένου – Ανόρθωση 0-2

Στο Στάδιο “Αμμόχωστος” το Σάββατο έγινε το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής με τον Οθέλλο να φιλοξενεί την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου επιβεβαίωσε στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί, νίκησε με 0-2 και έτσι έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Ο Οθέλλος δέχθηκε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η συνέχεια στην αγωνιστική δράση δόθηκε την Κυριακή

ΑΕΛ – ΑΕΖ 4-3

Στο στάδιο “Άλφαμεγα” η ΑΕΛ φιλοξένησε την ΑΕΖ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 7 συνολικά τέρματα η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το τρίποντο νικώντας 4-3 την ομάδα του Ζακακίου. Το σύνολο του Χαραλάμπους παραμένει αήττητο στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Λιάσου Λούκα μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας 1-1

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο “Αμμόχωστος” η Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Για τον Απόλλωνα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, ενώ η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρώταθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής έπεσε χθες Δευτέρα

Άρης – Δόξα 2-1

Στο Στάδιο “Άλφαμεγα” ο Άρης φιλοξενήσε την Δόξα Κατωκοπιάς με την ομάδα του Σπιλέφσκι έστω και δύσκολα να καταφέρνει να πάρει το τρίποντο επικρατώντας 2-1. Για την “ελαφρά ταξιαρχεία” η νίκη που πέτυχε χθες βράδυ ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα, παραμένει χωρίς νίκη η Δόξα.

ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας 5-5

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα έγινα πράματα και θαύματα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Εθνικό Άχνας. Οι δύο ομάδες αρνούνταν να χάσουν και μετά από ένα γεμάτο τέρματα παιχνίδι (σημειώθηκαν 10 στο σύνολο) οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον φετινό μαραθώνιο.

 

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta:
Σαββάτο, 26 Αυγούστου
Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3
Οθέλλος – Ανόρθωση 0-2

Κυριακή, 27 Αυγούστου
ΑΕΛ – ΑΕΖ 4-3
Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας 1-1

Δευτέρα, 28 Αυγούστου
Άρης – Δόξα 2-1
ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας 5-5

Αναβλήθηκε
Αποέλ – Πάφος FC —–