Home TOP NEWS Επιβάλλεται να παρουσιαστεί αλλαγμένη

Επιβάλλεται να παρουσιαστεί αλλαγμένη

Όσο και να πλήγωσε η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, στο “Ηλίας Πούλλος” είναι πλέον αναγκασμένοι και επιβάλλεται να την αφήσουν πίσω τους και να κοιτάξουν τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα δύσκολα που ακολουθούν με Αποέλ αρχικά και στην συνέχεια με ΑΕΛ και Άρη.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, να παρουσιαστεί με ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα και να βρει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο για να πάει στην διακοπή με ηρεμία και να κοιτάξει την συνέχεια με αισιοδοξία,

Ο Κύπριος κόουτς το Σάββατο το βράδυ στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σίγουρα γέμισε τα μπλοκάκια του με παρατηρήσεις και πράγματα που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι και καλείται αυτό το διάστημα να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιρίστες του, έτσι ώστε να τα διορθώσει και να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί με καλύτερο πρόσωπο.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν την ενίσχυση που επιβάλλεται να γίνει, την δεδομένη στιγμή κι από την στιγμή που έχει μπροστά της μεγάλα και κρίσιμα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιωθεί τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει ενώπιον της.

Υπάρχουν παίκτες που ακόμη ψάχνουν τα πατήματα τους βλ. Καρίμ, Κούσουλος, Λοίζου, Λέτσιακς αλλά και άλλοι, είναι παίκτες που θεωρούνται κλειδιά και μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα και σιγά – σιγά θα πρέπει να ανεβούν τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μας να περάσει με επιτυχία τις πρώτες δύσκολες εξετάσεις της και δη το “αιώνιο” ντέρμπι.